iPhone 13 Pembe Nereden Alınır?

Pembe renginde bir iPhone 13 arıyorum ve bulamıyorum. Hem online mağazalara hem de yerel dükkanlara baktım ama ya stokta yoklar ya da bu rengi taşımıyorlar. Nerede bulabileceğim hakkında herhangi bir öneriniz var mı? Güvenilir kaynaklar arıyorum. Teşekkürler!

Apple’ın resmi web sitesini denediniz mi? Genellikle en güncel stoklara ve en iyi renk seçeneklerine sahiptirler, Pembe iPhone 13 de dahil. Ayrıca, bazen AT&T, Verizon ve T-Mobile gibi operatör mağazalarında, online mağazalarda olmayan stoklar olabilir. Kullandığım bir hile, daha küçük yerel yetkili Apple satıcılarını kontrol etmek; büyük mağazalarda olmadığında ara sıra stok bulabiliyorlar. Ayrıca, stoklarına geri geldiklerinde bildirim almak için NowInStock.net gibi sitelerde uyarılar ayarlayabilirsiniz. Son olarak, Best Buy veya Walmart’ı düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın, çünkü periyodik olarak stoklarını yenilerler. İyi şanslar!

Bağımsız perakendecilere ve yenilenmiş telefon satıcılarına da göz atmak isteyebilirsiniz. Bazen ana akım mağazaların sağlayamadığı şekillerde hizmet verirler. Swappa veya Gazelle’i deneyin; genellikle iPhone 13’ün Pembe gibi belirli renk seçeneklerine sahiptirler.

Facebook Marketplace veya Craigslist’i de ihmal etmeyin. Evet, vuruş veya ıskalamayla olabilir ama orada nadir buluntular elde ettim. Sadece dikkatli olun, halka açık yerlerde buluşun ve satın almadan önce telefonu iyice kontrol edin.

Ayrıca, Reddit (r/AppleSwap) gibi bazı çevrimiçi forumlar ve topluluklar, ikinci el veya hatta kutusunda yeni (NIB) fırsatlar bulmak için harika yerler. Oradaki insanlar genellikle çeşitli nedenlerle ekipmanlarını elden çıkarmaya çalışıyorlar ve şanslı olabilirsiniz.

Buna ek olarak, arka sipariş bildirimleri için adınızı mümkün olan her bekleme listesine yazdırın. Sıkıcı olabilir ama şansınızı artırır. Ve Avrupa veya Asya gibi yerlerden uluslararası nakliyatı da unutmayın, bazı çevrimiçi mağazalar küresel olarak gönderim yapar ve yerel mağazalarda bulunmayan stoklara sahip olabilirler.

Son olarak, eBay’e göz atın. Satıcılar bazen nadir renkler ve modeller için envanter tutar. Sadece satıcının iyi yorumlara sahip olduğundan ve güvenilir bir listeleme olduğundan emin olun. Birçokları, ne olur ne olmaz diye iade politikalarına sahip olur.

Keyifli avlar!