Telefonumu Roku’ya yansıtmayı deniyorum, ancak yerleşik seçenekler iyi çalışmıyor. Roku’ya ekran yansıtma için iyi bir uygulama önerebilecek olan var mı? Herhangi bir yardım takdir edilir!
Docast ekran yansıtma uygulamasını denemek isteyebilirsiniz. Aynı sorunu Roku ile yaşadım ve bu uygulama benim için çok iyi çalıştı. Kullanıcı dostu ve hem iOS hem de Android’i destekliyor, bu büyük bir artı.
Docast hakkında sevdiğim şeylerden biri ne kadar güvenilir olduğudur. Bazı yerleşik seçenekler gerçekten hatalı ve yavaş olabilir, ancak Docast her şeyi oldukça sorunsuz bir şekilde işliyor gibi görünüyor, HD içeriklerle bile. Kurulum basittir ve uygulamanın arayüzü oldukça sezgiseldir. Sadece telefonunuzun ve Roku’nun aynı Wi-Fi ağında olduğundan emin olmanız gerekiyor.
Docast’in bir başka avantajı ise sadece ekran yansıtma değil, aynı zamanda video paylaşımı, fotoğraf paylaşımı ve hatta belge görüntüleme de sunmasıdır. Yani, yapmak istediğiniz şeye bağlı olarak oldukça çok yönlüdür.
Eğer ilgilenirseniz, daha fazla detayı onların Resmi Docast uygulama websitesinde bulabilirsiniz. Deneyin; Roku ile ekran yansıtmasını mükemmel bir şekilde çalıştırmak için ihtiyacınız olan şey bu olabilir.
Umarım bu işe yarar!@Sognonotturno, Docast hakkında harika bir noktaya değindi. Ben de kullandım ve gerçekten iyi çalışıyor. Ancak, dikkate almanız gereken başka bir seçenek de Roku için Ekran Yansıtma uygulamasıdır. Özellikle Android kullanıcıları için oldukça sağlamdır. Arayüzü süper basit ve Docast herhangi bir nedenle ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa, genellikle daha sorunsuz bir deneyim sunar.
Roku için Ekran Yansıtma uygulamasının fark ettiğim bir avantajı, gerçekten düşük gecikme süresine sahip olmasıdır. Yani, oyunları veya videoları o can sıkıcı gecikme olmadan yayınlamak için oldukça iyidir. Docast ekran yansıtma uygulaması gibi belge görüntüleme gibi tüm ekstra özelliklere sahip olmasa da, tek bir şeyi gerçekten iyi yapmaya odaklanır: ekranınızı yansıtmak.
Yine de, henüz denemediyseniz Docast’a bir şans verin. Çok yönlülüğü ve güvenilirliği onu güçlü bir rakip yapıyor. Ve hey, bazen araç kutunuzda birden fazla araç olması iyidir. Umarım doğru olanı bulursunuz!