Gdzie kupić różowy iPhone 13?

Szukam iPhone’a 13 w kolorze różowym i nie mogę go znaleźć. Sprawdziłem sklepy internetowe i lokalne, ale albo nie ma go na stanie, albo nie mają tego koloru. Macie jakieś rekomendacje, gdzie go znaleźć? Szukam niezawodnych źródeł. Dzięki!

Czy próbowałeś oficjalnej strony Apple? Zazwyczaj mają najbardziej aktualny stan magazynowy i najlepszy wybór kolorów, w tym iPhone’a 13 w różowym kolorze. Czasem również sklepy operatorów takich jak AT&T, Verizon i T-Mobile mogą mieć zasoby, których sklepy internetowe nie mają. Jeden trik, którego używam, to sprawdzanie mniejszych, lokalnych autoryzowanych sprzedawców Apple; czasami mają stan magazynowy, kiedy większe sklepy go nie mają. Możesz także ustawić powiadomienia na stronach takich jak NowInStock.net, aby otrzymywać powiadomienia, gdy pojawią się na stanie. Na koniec nie zapomnij regularnie sprawdzać Best Buy lub Walmart, ponieważ okresowo ponownie uzupełniają zapasy. Powodzenia!

Możesz również sprawdzić niezależnych sprzedawców i odnowionych sprzedawców telefonów. Czasami zdarzają się sytuacje, których nie oferują mainstreamowe sklepy. Wypróbuj Swappa lub Gazelle; często mają opcje kolorów, takie jak iPhone 13 w różowym kolorze.

Nie zapomnij również o Facebook Marketplace lub Craigslist. Wiem, że to może być loteria, ale udało mi się tam znaleźć kilka rzadkich okazji. Bądź ostrożny, spotykaj się w publicznych miejscach i dokładnie sprawdź telefon przed zakupem.

Dodatkowo, niektóre fora i społeczności online, takie jak Reddit (r/AppleSwap), to świetne miejsca do znalezienia używanych lub nawet nowych w opakowaniu (NIB) ofert. Ludzie często chcą pozbyć się swojego sprzętu z różnych powodów, a może będziesz miał szczęście.

Poza tym, zapisz swoje imię na wszystkich listach oczekujących, jakie tylko możesz, aby otrzymywać powiadomienia o dostawach. To żmudne, ale zwiększa twoje szanse. I nie zapomnij o międzynarodowej wysyłce z takich miejsc jak Europa czy Azja, niektóre sklepy online wysyłają globalnie i mogą mieć zapasy, których nie mają lokalne sklepy.

Na koniec, sprawdź eBay. Sprzedawcy czasami mają zapasy rzadkich kolorów i modeli. Upewnij się tylko, że sprzedawca ma dobre recenzje i że to godna zaufania oferta. Wiele ma polityki zwrotów na wszelki wypadek.

Powodzenia w poszukiwaniach!